Dagje uit in Ouddorp

Als u een dagje uit wil in Ouddorp heeft een keuze uit vele uitstapjes. Deze uitstapjes zijn vanaf Noordzeepark Ouddorp aan zee gemakkelijk te bereiken. Hieronder zijn er een aantal dagjes uit beschreven.

#1 Geitenboerderij de Mekkerstee

Net buiten het centrum van Ouddorp ligt De Mekkerstee. Deze geitenboerderij is een ideaal uitstapje om met uw kinderen naar toe te gaan. Zo wordt er laten zien hoe het melken van de geiten gaat, maar de geiten kunnen ook geaaid worden. Een schitterende ervaring voor uw kinderen! Ook lopen er kippen en paarden rond op de boerderij. Daarnaast is er een mooie lunchroom waar u kunt genieten van een kopje koffie en zelfgemaakte appeltaart. 

#2 Speeltuin de Flipjes

In speeltuin de Flipjes kunt u uw kinderen rustig hun gang laten gaan. Er zijn onder andere glijbanen, wippen, schommels, draaimolens, draaischijven, trampolines, een kabelbaan en nog veel meer. Ook staat er een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. U kunt u kinderen in de gaten houden door plaats te nemen op de talloze bankjes die er zijn. Al met al een echt aanrader!

#3 Port Zélande

Liever een dagje zwemmen? Zwembad Port Zélande is elke dag geopend! Het zwembad heeft voor iedereen iets te bieden. Voor de jongste zwemmers is er een kinder-doe-bad en een peuterbad. Daarnaast is er voor de oudere zwemmers onder andere haast 100 meter aan glijbaan! Voor de echte waaghalzen onder ons is er het golfslagbad. Wanneer het lekker weer is, is het verwarmde buitenzwembad ook heerlijk vertoeven. Wilt u liever genieten van een heerlijke massage? Bij het zwembad Port Zélande bevindt zich ook een beautycentrum. Genoeg elementen voor een heerlijk dagje uit!

#4 Een ritje met de tram

Wilt u het duinlandschap eens van de andere kant zien? Ga dan mee met de oudste stoomtram van Goeree-Overflakkee. U komt langs het Grevelingenmeer en Port Zélande. De eindhalte is de Middelplaat haven. Hier kunt u overstappen op een boot voor een rondvaart over de Grevelingen. U kunt ook direct weer terug naar de eerste halte. Geniet van het schitterende uitzicht terwijl u rustig voort hobbelt!

#5 Noordzeestrand

Vanaf het Noordzeepark bent u binnen enkele minuten op het Noordzeestrand. Omdat het strand op loopafstand ligt, kunt u snel genieten van de ruimte op het strand. In de zomer kunt u heerlijk genieten van de zon en lekker tot rust komen. Met de vele strandtenten in de buurt kunt u ook genieten van een lekker hapje en drankje.

Al met al zijn er voldoende leuke uitstapjes in Ouddorp te vinden. Al deze uitstapjes zijn in de buurt van bungalowpark Noordzeepark. Wilt u nog meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!? We helpen u graag verder.

Boek direct uw vakantiewoning

Haringvliet 027

Klasse 3. Premium

Ideale ligging, vlakbij alle faciliteiten.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning

Doggersbank 23

Klasse 3. Premium

In deze gezellige vakantiewoning zult u zich snel thuis voelen.

€518
3 Slaapkamers 6 personen
Bekijk woning