Zo breng je de zomer cool door in Ouddorp

Tropische temperaturen komen iedere zomer voor in Nederland. De stranden lopen vol en iedereen geniet van het zonnetje. Warmte is heerlijk, maar af en toe is een beetje verkoeling ook wel fijn. Wil je graag op strandvakantie? Met deze tips breng je jouw zomer cool door op Noordzeepark.

1. Neem een frisse duik

Duik nemen in de zee

Worden de hoge temperaturen je teveel? Trek dan naar het strand en neem een verkoelende duik. De Noordzee is altijd heerlijk koel.

2. Tijd voor een heerlijk ijsje

Ijsje eten op het strand

Noordzeepark beschikt over een knus restaurantje genaamd de Springert, waar je kunt genieten van heerlijke ijsjes. Voor een ijsje hoef jij dus het park niet af. Wil je lekker aan het strand genieten? Dan kun je ook ijsjes halen bij diverse leuke strandtentjes.

3. Organiseer een watergevecht!

Watergevecht

Actief afkoelen? Organiseer een watergevecht! Vraag ook eens of er wat vakantiegangers op het park mee willen doen. Hoe meer deelnemers hoe leuker het wordt! Zo leer je ook nog eens andere mensen kennen. Vul ballonnen met water, maak sponsjes nat, pak de waterpistolen en emmers. Maak teams en ga helemaal los!

4. Ga van de waterglijbaan

Waterpark Neeltje JansAfbeelding: Neeltje Jans

Bezoek het waterpark Neeltje Jans en koel af met veel plezier. Ga met volle snelheid van de coole waterglijbaan, maak je eigen waterval, beleef een orkaan op een zonnige dag of verleg de loop van een beekje. In het toffe waterpark verveel je je geen moment!

5. Splash erop los!

Aquapark SplashAfbeelding: Aquapark Splash

Bij Aquapark Splash in Ouddorp vermaak je je uren lang in het water. Het waterspeelparadijs biedt naast veel unieke lucht-speelattracties, ook trampolines op het strand. Wel moet je in het bezit zijn van een zwemdiploma als je het park wil bezoeken of een volwassen begeleider.

6. Houd je vakantiehuisje koel

In de vroege ochtend is de lucht nog fris, gooi je ramen open en laat het vakantiehuisje doorluchten. Zorg ervoor dat je de ramen en gordijnen dicht doet wanneer je overdag op pad gaat. Op deze manier blijft het huis langer koel.

7. Een frisse voetenbad

Het is over het algemeen bekend dat je sneller afkoelt via je voeten. Vul een teiltje met water en gooi er wat ijsblokjes in. Laat je voeten zakken en geniet van de afkoeling.

Zin in een strandvakantie, maar nog niet geboekt? Bekijk onze leuke vakantiehuisjes.

Chillen in de tuin met drankje