Top 5 beste restaurants in Ouddorp

Wil je heerlijk buiten de deur eten? Gezellig met de hele familie of romantisch met z’n tweetjes? Ouddorp heeft heel wat leuke plekjes te bieden - voor ieder wat wils. Om jou een beetje op weg te helpen hebben hebben wij een top vijf van de beste restaurants gemaakt om uit te kiezen.

1. In d’ Groene Lanteern

In d’ Groene Lanteern

Op nummer één staat het restaurant genaamd In d’ Groene Lanteern. Het is een eigentijds restaurant met een brede menukaart, waar je zowel overdag als ‘s avonds kunt genieten van heerlijke lekkernijen. Ook voor een borrel ben je natuurlijk van harte welkom! Bij het restaurant is er voldoende gratis parkeerplek, maar je kunt ook sportief de fiets pakken!

Adres: Weststraat 16-18, Ouddorp

2. Bistro & Wijnbar ZUS

Bistro & wijnbar Zus

Op de tweede plek staat Bistro & Wijnbar ZUS. Bij ZUS kun je gezellig tafelen. Schuif aan voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Een borreltje gaat er ook wel in. Naast een uitgebreide wijnkaart, maken ze bij ZUS ook graag een frisse gin en tonic voor je! Deze stijlvolle bistro is een pareltje in Ouddorp. 

Adres: Molenblok 7, Ouddorp.

3. Restaurant Twins

Restaurant Twins

Op derde plek staat het sfeervolle restaurant Twins. Hier kun je zowel lunchen als dineren, maar ook voor een borreltje ben je welkom. De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met streekproducten. Het restaurant bevindt zich op een unieke locatie aan het Grevelingenmeer. 

Adres: De Punt 7, Ouddorp.

4. In De Keulse Pot

In De Keulse Pot

In De Keulse Pot is een sfeervol restaurantje met de lekkerste spareribs in town. Wil je lekker eten voor een leuk prijsje? Dan is dit zeker een aanrader. Oh, en lees even het gedichtje op hun website!

Adres: Boompjes 23, Ouddorp.

5. Visrestaurant Hameeteman

Visrestaurant Hameeteman vis

Als je in Ouddorp bent, dan moet je eigenlijk vis eten. Op de Noordzee wordt de vis gevangen en in de nabije vissersplaatsjes verhandeld, zoals de visafslag in Stellendam. Wil je het proeven? In het Visrestaurant Hameeteman wordt er elke dag verse vis geserveerd. een diner voor twee of gezellig samen met de familie, je bent meer dan welkom bij Hameeteman!

Adres: Hoge Pad 7, Ouddorp.

Vakantie of een weekendje weg?

Verder zijn er een hoop andere leuke dingen om te doen in Ouddorp. Je verveelt je hier geen moment! Wil je hier je vakantie vieren? Bekijk dan onze vakantiehuizen en boek vandaag nog een heerlijke vakantie of een weekendje weg in Ouddorp.