Toe aan een strandvakantie? Dit zijn de strandtas essentials!

Meisje knipoogt in bikini

Ben je wel toe aan een break? Dan is een strandvakantie misschien iets voor jou. Tank even bij na al die drukte op je werk. Laat de zon aan jouw tintje werken, terwijl jij ligt te relaxen met een goed boek. Af en toe komt dat verkoelende briesje langs en op de achtergrond hoor je het ontspannende geluid van de zee. Droom je al bijna weg? Maak je droom werkelijkheid en boek direct een huisje op Noordzeepark. Is jouw strandvakantie geboekt? Dan kun je alvast gaan nadenken wat jouw strandvakantie nu echt compleet maakt. Dit zijn essentiële spullen die absoluut mee moeten in je strandtas:

Zonbescherming

Begin je strandvakantie goed door eerst voor jezelf te zorgen. Verbrand zijn en pijn hebben is absoluut niet ontspannend tijdens een vakantie, daarom kun je het beter voorkomen dan genezen. Neem een goede zonnebrand mee en een tube after sun. Vergeet ook je zonnebril of een hoed niet. Fronsend in de zon zitten is ook geen pretje.

Strandkleding en handdoek

Wanneer je op een strandvakantie gaat, dan denk je meteen aan strandkleding. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk en neem leuke strandkleding mee en een handdoek. Tijdens je vakantie ga je natuurlijk voor je ontspanning en wil je je achteraf niet druk maken omdat je iets bent vergeten. Het zand op het strand kan heel heet worden in de zon, daarom is het ook fijn om je favoriete teenslippers of sandalen mee te nemen.

Strandtas essentials

Fotocamera

De leukste en mooiste herinneringen aan je vakantie wil je natuurlijk wel vastleggen. Zo heb je leuke foto's om te laten zien aan je vrienden en familie, maar ook fijne herrineringen om niet te vergeten. Een fotocamera mag dan ook niet ontbreken op je strandvakantie.

Je favoriete boek

Duik niet alleen in de zee, maar ook in een goed verhaal. Neem je favoriete boek mee op je strandvakantie. Heerlijk om bij weg te dromen en het werkt heel ontspannend.

Flesje water

Last but not least: blijf gehydrateerd en neem een flesje water mee. Hoewel er op het strand van Ouddorp genoeg leuke strandtentjes te vinden zijn, is het toch aan te raden om je eigen flesje water mee te nemen. Als je aan het zonnen bent is het wel zo makkelijk en energie besparend om een flesje water binnen handbereik te hebben. Vergeet niet om tussendoor voldoende te drinken.

Met de bovenstaande strandtas essentials kun je onbezorgd genieten van een heerlijk dagje strand.

Boek nu je strandvakantie