Op vakantie met Oud en Nieuw

Wil je een spetterend eind van het oude jaar en een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar? Kom dan op vakantie naar Ouddorp met Oud en Nieuw. Geniet van (zelfgebakken) oliebollen en maak er met zijn tweetjes of met je familie een geweldig uiteinde van. Ben je op zoek naar een vakantiehuis met Oud en Nieuw? Bekijk onze aanbiedingen en kom genieten van een heerlijke vakantie met Oud & Nieuw aan zee. 

Bekijk accommodaties

Oud en nieuw vieren in een vakantiehuis

Oud en Nieuw is een bijzondere periode in het jaar. Wil je er een bruisend feest van maken of juist in alle rust bij elkaar zijn? Vier Oud en Nieuw op jouw manier. Wil je eens wat anders? Denk er dan eens over na om in deze periode weg te gaan. Het kan heerlijk zijn om met Oud en Nieuw op vakantie te gaan. Het Noordzeepark in Ouddorp aan zee biedt allerlei mogelijkheden om er even tussenuit te gaan. Wij bieden mooie, comfortabele vakantiehuizen aan waar je heerlijk Oud en Nieuw kunt vieren. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen. Kom vakantie vieren met Oud en Nieuw met familie of vrienden in één van onze comfortabele vakantiehuizen. 

Oud en Nieuw Ouddorp

Vier Oud en Nieuw in Ouddorp

Hoe leuk is het om Oud en Nieuw te vieren in een vakantiehuis in Ouddorp. Op vakantie met oud en nieuw is heerlijk. Ontsnap even aan de drukte en verplichtingen. Ouddorp is een gezellig, knus dorpje waar genoeg te doen is. Het centrum van Ouddorp is erg leuk om rond te lopen en rond te snuffelen in de sfeervolle winkeltjes. Wilt u lekker uitwaaien? Maak dan een lange strandwandeling en warm lekker op in een strandpaviljoen. In en rond Ouddorp is genoeg te beleven voor een heerlijke vakantie. De jaarwisseling gaat in Ouddorp gepaard met heerlijke oliebollen en een nieuwjaarsduik! Ga knallend het oude jaar uit en het nieuwe jaar in, in Ouddorp! 

Meer weten over een vakantiehuis met Oud en Nieuw?

Een vakantie met Oud en Nieuw moet perfect zijn. Zo’n bijzonder moment moet voor iedereen onvergetelijk zijn. Sta ook eens stil bij het afgelopen jaar. Oud en Nieuw is een uitgelezen moment dat je terugkijkt, maar ook vooruit kijkt.

Oud en Nieuw Ouddorp

Neem contact op

 We kunnen ons voorstellen dat je eerst informatie wilt over één van de vakantiehuizen van het Noordzeepark.  We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op. Ben je er uit en wil je direct boeken? Ook dat kan.

Boek direct