7 leuke strandtenten in Ouddorp

In de zomer heerlijk loungen bij een strandtent? Boek je vakantie bij Noordzeepark en geniet van de leukste strandtenten in de buurt.

Beachclub Natural High 

Beachclub Natural High is niet zomaar een strandtent. Het is namelijk ook een kitesurfschool dat uitgegroeid is tot een evenementenbureau met een breed scala aan strand- en wateractiviteiten en een prachtige Beachclub. De beachclub is een bijzondere verschijning. Het strandpaviljoen heeft een uniek ontwerp en beschikt over een restaurant met een groot terras en gezellige lounge hoekjes. Onder het genot van een hapje en een drankje kijk je uit op een eindeloos uitzicht over het Noordzeestrand.

Beachclub Natural High bevindt zich op Brouwersdam 22.

Strandtent Iloon

Strandtent Iloon

Dit heerlijk strandtentje ligt in Ouddorp en ademt een gezellige huiselijke sfeer uit. De rust en de natuur gaan hier perfect samen. Ontspan onder het genot van een wijntje en vergeet even alles om je heen. Ook kun je hier een hapje eten. Samen met de kok, bereidt de gastvrouw Ilona de heerlijkste gerechten met verse producten.

Strandtent Iloon bevindt zich op Groenendijk 34a.

Strandpaviljoen Brouw

Beachclub Brouw

Leuk feitje over Strandpaviljoen Brouw is dat Brouw staat voor het vieren van het leven met degene die je lief hebt. Bij Brouw kun je genieten van vers en eerlijk eten. De ingrediënten komen allemaal uit de omgeving. Dat straalt het interieur van Brouw ook zeker uit. Er wordt veel gebruik gemaakt van recycling. Er hangen prachtige muurvullende foto’s van de visserij op de Noordzee en lampen van lege weckpotten. In het midden van het restaurant staat een grote houtkachel omringd met een bank en kussens. Ook kun je heerlijk ontspannen op het terras, bijvoorbeeld in een van de schommelbanken.

Strandpaviljoen Brouw bevindt zich op Brouwersdam Buitenzijde 20.

Strandclub Zee

Strandclub Zee

Bij Strandclub Zee kun je terecht voor een drankje, een hapje, om te relaxen en om te kijken naar de kitesurfers die voorbij scheren. Geniet van een geweldig uitzicht over Noordzeestrand. Sinds mei 2017 is Strandclub Zee een nieuw begrip op de Brouwersdam.

Strandclub Zee bevindt zich op Strand Brouwersdam 2.

Beachclub Perry's

Beachclub Perry's

Beachclub Perry’s is al meer dan 25 jaar gevestigd op de Brouwersdam en uitgegroeid tot een populair plekje. De beachclub ademt Noord-Afrikaanse sfeer uit en je kunt er terecht voor een heerlijk drankje en een hapje. Ontspan op een ruim zonneterras of in de avonduurtjes op de verwarmde veranda. Ook bij het haardvuur of aan de bar kun je je prima vermaken.

Beachclub Perry’s bevindt zich op Strand Brouwersdam 1.

Strandpaviljoen Paal 10

Strandpaviljoen Paal 10

Paal 10 beschikt over een trendy restaurant en terras waar je volop kunt genieten van de gezelligheid en heerlijk kunt bijkomen. Ook de kids vermaken zich prima in de speelhoek en in de speeltuin. Ideaal voor het hele gezin.

Strandpaviljoen Paal 10 bevindt zich op Westerduinpad 1.

Beachclub ‘t Gorsje

Beachclub 't Gorsje

Even klaar met zonnen of wil je bijkomen na een verfrissende duik? Bij Beachclub ‘t Gorsje kun je loungen en dineren aan zee. Geniet van een prachtig uitzicht en vergeet even alles om je heen. Ook staat ‘t Gorsje bekend om de gezellige beach BBQ’s.

Beachclub ‘t Gorsje bevindt zich op Brouwersdam 2.

Ben je ook zo toe aan een strandvakantie?

Bekijk onze accomodaties